köttdag och vagn suuuuug!

Ja idag är det fredag och då har maken vart pappaledig. Det har vi hitills tillbringat med att vart på Axels chark i Bäckefors och köpt massa kött. Vi brukar göra detta regelbundet varje månad känns mycket fräshare att få smaka och få köttfärsen färskmalen. Dessutom är mycket närproducerat och ändå till en bra penning. köper man en fläskfile där så försvinner inte 50% av fileen vid tillagning vilket det ofta gör från de vakumpackade. Kom även över ett bra erbjudande där man kan få en låda med antingen 10kg el 20kg ekologiskt nötkött från djur som går ute året om från en gård i närheten. Så nästa gång blir det en sådan låda. den innehåller bla färs, fransyska, ryggbiff, bog mm. för 95kr kg. det tycker vi verkar billigt.

Barnen fick även smaka på massa olika delikatesser egentillverkad prinskorv och olika pålägg. tycker det är mysigt att köpa köttet där.

Sen är jag så sugen på en framåtvänd tvillingvagn från www.jollyroom.se själva märket heter 2ME. Får lägga in en bild av den typen jag är sugen på i slutet av inlägget. Vagnarna är iaf billiga men skulle vilja höra mer referenser om dem. Vill ha en smidigare vagn närmare sommaren fast vill ju ändå att de ska kunna ligga bra i den.

  Denna är jag sugen på :) vi får se vad som händer är ju ett tag kvar.

Kommentarer
Postat av: Monica

Fräscht kött verkar de som...vagnen ser jättefin ut o väldigt prisvettig..Kmr erbjudandet stå kvar tro? Jag hade nog inte chansat på o vänta till de priset.....

Är Vilda bättre nu o sov hon bättre sen?Kramar Monica

2011-12-03 @ 19:32:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0