kalas och Beta blockerare......

Ja jag var iväg med Meja till Näl angående migränen hon haft en längre tid som jag nog nämnt för er? satt i 3 timmar på en vardag och väntade på läkaren även fall jag hade tid kl 13 :/ jaja nog om det men Meja fick iaf utskrivet blodtrycks medicin som ska förebygga anfallen. Kände mig lite skeptiskt till detta först men läkaren sa att det var liten dos och många med just migrän som äter och blir hjälpta utav detta. Så nu äter hon detta och har inte haft något migränanfall sedan detta :D
 
Vi har även firat en liten 4åring här hemma. En riktig liten primadonna har fyllt år! Mormor hade frågat Vilda vad hon önskade sig när hon fyllde år. Vilda svarade att hon redan hade fått julklappar ju :D nackdelen när man fyller år så nära inpå julafton är ju att man lätt kan bli lite förvirrad när man är 4 år.
 
Hon blev dock mycket glad för sina födelsedags presenter. Vi köpte en docka med vagn och massor av tillbehör då hon länge önskat sig en bebis docka! mycket bebis prat nu då hon nyligen fått en liten kusin. Hon frågade mig i början om det var hennes lillasyster :) mycket roliga funderingar de har.
 
idag blir det som vanligt arbete som står på schemat . dock blir det en ledig helg vilket skabli underbart.
 
lägger in nån bild på Vilda och hennes fina tårta.
 
 
 
Vi var ju också iväg under helgen och firade Åke. riktigt trevligt! kul att få komma iväg en snabb sväng jag och maken tillsammans också inte så ofta som sagt. dock jobbade jag dageen efter. lägger ut en fjortisbild av min ansträngning, Ligger ingen bebis i min mage utan det är så min mage ser ut efter så många barn och ingen träning ;)
 

God fortsättning...

Ja nu har det hunnit bli nytt år och jag har som vanligt inte gjort mer än att arbeta! eller jo jag har friserat mig och köpt mig en iphone 5 kört på en annan bil på ICA parkeringen och pysslat lite här hemma. Så nog har det hänt lite ;)
 
Sedan bev vi uppringda av sköterska på Näl som ville att vi skulle komma redan dagen efter då läkaren ville träffa oss. Jag blev såklart orolig och tänkte Nej nu är det något super allvarligt de hittat på MR bilderna de gjorde på killarna i November. Ja jag är ju lite sådan att jag tänker det värsta innan jag ens vet vad det gäller.
 
Iaf blev det så hett och brott så vi tog med alla ungarna så vår familj fyllde upp en stor del av väntrummet. de stora tjejerna fick stanna kvar ute när läkaren kom och hämtade oss. Han berättade att Lokes bilder såg okej ut men att Tros bilder visade vad man misstänker kan vara rester av en blödning eller propp 7mm stort så det var inget jätte stort men ändå något. Han var även osäker så bilderna skickades iväg till Göteborg för specialist utlåtande. Blev först rädd av det han sa för jag tänkte att om det vart nån blödning så kanske det kan hända igen. Om det var en blödning så verkar det som det redan hänt i magen. Min man nämnde om det kanske kunnat hänt något under RS infektionen? det kunde läkaren heller inte utesluta. Vi tog också nya prover på DNA ett bredare så får vi se. Läkaren var mycket engagerad denna gången och mer allvarsam och ville skynda på ytterligare.
 
 
Verkade som han hade lite aningar men ville vänta på provsvar. Kanske håller vi på att närma oss en diagnos? Det har iaf hänt jätte mycket utvecklingsmässigt med pojkarna vilket är posetivt. dock verkar det som vi kommer vara kvr i "småbarnsåren" mycket längre än andra.
 
Trotts detta bestämde vi oss ändå efter besöket att åka till Överby och shoppa lite kläder som vi lovat flickorna samt mysa med mc donalds besök hela familjen. Härligt att vara samlade allihopa. Jag är så glad att jag och maken har varandra, vet inte hur jag skulle orka annars och även fall det inte blivit som man tänkt sig riktigt så ä jag evigt tacksam för att jag fick dem och såklart alla mina barn.
 
Nu är det läggdags för min del Godnatt!
 
 
 

RSS 2.0