Fruktnasvärd sorg

Min kusin miste deras minsat kille på 2 månader igår :-( Troligen psd det är så fruktansvärt. Klarade inte av arbete efter att jag fick veta och grät till och från hela dagen. Pratade även med Mia (kusin) och hennes kille Kim så hjärtskärande att höra deras gråt och vädjan om att få tillbaka sin lilla son. Jag fattar inte att sådant får hända! Jag vet ju att det händer ibland men varför just dom? Man ska inte jämföra sorg men jag vet ju vad hårt jag tog det när jag fick avbryta. Kan inte ens föreställa mig hur det är att få ha ett barn hos sig så länge och sen är det borta. Hur överlever man? Vet att de är starka både mia och kim och att de har många runt sig. Ingen ska behöva gå igenom en sådan sak utan stöd från omgivningen. Jag och maken låg och grät och pratade om dem inatt det är så fruktansvärt. Det var en sådan fin liten kille :-(

Vi tände lite ljus för familjen och gossen igår kväll, på något vis hoppas man att de sänder styrka till dem.

Jag är dålig på att hitta rätt ord men svårt att ens få fram.

Mia och Kim ni finns med oss i våra tankar hela tiden. Kram

Att vara rädd om det man har.

Skulle igentligen skriva ett inlägg om hur det gått på undersökningarna med killarna och hörselkontroll gick okej men tillbaka om 6 månader och EEG utan anmärkning. Men har haft besök av en mamma i min blogg som även hon har 6 barn men det vi går igenom just nu är ett lyxproblem gentemot det den familjen har gått igenom de senaste månaden. Blir riktigt ledsen och det gör fruktansvärt ont att läsa hennes blogg. att förlora sin 7 åriga dotter ja jag länkar istället så får ni läsa själva. http://blogg.mama.nu/helena76/ .
 
Det är jätte viktigt att vara glad för det man har trotts att det är jobbigt så har jag ju mina här man får helt enkelt vara rädd om det man har för man vet aldrig!
 
Jag inser att jag är så förbaskat glad för det jag har och jag lovar att jag ska vara rädd om det.
 
Värker dock i hjärtat när jag tänker på Helena med familj :-(
 
 

lite provsvar och 30årsfirande.

EEG kontrollen kom tillbaka utan anmärkning på killarnä vilke känns skönt. De har iaf inte epilepsi  :) Läkaren från vårt första möte ringde och berättade men kunde inte säga vad resultatet på kromosomtestet visat då det är neurolog läkaren som håller i detta. Hon tyckte även vi skulleskynda på processen men jag har redan gjort det som hon föreslog. Antar att det är ytterligare prover neurologen vill vänta in innan vi kan f komma ner på samtal igen.
 
Annars tycker jag det händer lite mer nu Troy älskar diskmaskinen och igår drog han sig upp på fötterna samtidigt som han höll i diskstället. Blev så glad men han har ju ingen balans så det är samtidigt farligt.
 
Starka killar är de också de välter stolarna i köket när de springer runt i gåstolarna börja öppna lådor och river ut grejer :)
 
 
Ïhelgen bar det även av till Fredrikstad i Norge på 30årsfirande hos kompisen Anna mycket trevligt tror dock hon tyckte vår present var ganska pinsam :D
 
Foto
 
Foto
 
 
 
 
 

Raggarbil istället för choklad!

Ni vet när man är ledsen och har motgångar och så så brukar det hjälpa att shoppa loss eller äta choklad. Och det är precis det min gubbe tänker göra nu! Han har pratat ända sedan vi träffades på att han en dag ville äga en äldre bil 50-60tal men inte tyckt vi haft råd och sedan har det vart mycket kring oss. Och efter år har jag börjat tänka i samma banor och drömmer även om detta jag.
 
Råd har man egentligen aldrig men Andreas sa att han vill ha något roligt att greja med och nått som får han att tänka på annat. Samtidigt har vi väl inte haft jätte summan att röra oss med så det är allt lite fix med bilen. Men man får väl det man betalar för samtidigt förlorar man ju nästan aldrig på en sådan bil utan det är väl snarare en investering.
 
Längtar till nästa sommar  :)
 

RSS 2.0