Trött på mig själv!!

Jag är så otroligt trött på mig själv jag orkar inte med mig själv för att jag är en sådan bitter f****. Snälla Stina kan du inte försöka se posetivt istället allting ordnar sig. I slutändan blir allt bra, försök glädjas med det du har runt dig. Allt ordnar sig :)

Det hjälper faktiskt att säga till sig själv haha. Har haft en deppodag funderar som vanligt kring allt och är dum och låta de negativa tankarna ta över. Tänker mycket på framtiden och som vanligt är det ju bekymmrena kring gossarna. Jag hatar mig själv för att jag låter detta ta ner mitt liv men jag har så förbannat svårt att acceptera detta!

Idag är det Fredag och det är ju fredags mys som står på listan ska bli skönt att få hem gubben känns så skönt att ha honom vi har så mycket gemensamt att prata om ;) Nej men vi pratar ju och stöttar varandra.

Vet att ni är trötta på mina gnäll fjortis inlägg men det är bara en dålig dag och jag försöker peppa mig själv.

Trevlig helg alla <3

inskolning

Har börjat inskola killarna på dagis äntligen :) de verkar redan stortrivas och de har jätte bra fröknar vilket känns mycket tryggt.
 
Troy ålar sig fram och är lite vildare utav sig, älskar riva ut saker och han är ganska galen i gåstolen. På dagis sitter han och ler och tittar runt på alla färger och lampor för att sedan åla iväg då han sett något spännande.
 
Loke är av den lugnare varianten en riktig mys kille tittar gära länge på en samtidigt som han ler :) då smälter jag. Han är en riktig krambjörn men är sitter gärna och grejar med leksaker ålar gör han men inte i onödan ;)
 
Jag har under veckan försökt komma i kontakt med habiliteringen då de vanliga gåstolarna dom har har börjat spricka och är alldeles för låga. Men dte är inte det lättaste att få hjälp allt tar sin tid och helst ska de tydligen ha en diagnos innan men det kan ju ta tid. Ja jag vet inte vad jag ska säga riktigt men jag börjar redan bli trött och detta är ju bara början.
 
Om det finns hjälpmedel som gör att de utvecklas så ska de väl ha det. Den dagen gåstolarna rasar helt och de bara får ligga på golvet blir jobbigt. Med gåstolarna tar de sig i dagsläget fram och kan utforska saker. De älskar att vara med när jag sätter i eller tömmer diskmaskinen. de hör på långt avstånd när luckan öppnas och kommer rusande i gåstolarna och då gäller de att passa sina fötter. de drar i allt de kommer åt och Troy försöker se över bordskanten vilket andra barn gör när de börjar gå efter kanter och så fats mina gör det från gåstolarna. Väldigt trist blir det iaf om vi inte får nya i tid.
 
 
Väntar även på provsvar från kromosom analysen är lite nervös men det kanske inte visar något?? såklart vill jag ju att de ska vara friska men jag vill ju veta vad det är för det är mer och mer för varje dag som går att det är annorlunda. Jag tycker också man ser på dem mer utseende mässigt nu när de blivit äldre.
 
Det är så mycket jag vill skriva och få ur mig men det är ganska känsligt! fick höra häromdagen att jag inte borde jobba träffa folk utan bara vara med grabbarna :-O det passar varken mig eller våran familj om vi ska ha något sånär normal vardag. tack och hej för det! Hade vart skönt med lite hjälp och stöd ibland istället!

Bilder från sommaren.

Ska se om jag kan lägga in lite smmarbilder från våran semester som var helt underbar faktiskt. Vi lyckades ju pricka in sol veckan som ur va och vi njöt av dagarna tillsammans. Vi behövde verkligen få komma bort från verkligheten en stund. Det gick som smort att semestra med 6 barn ändå. Som tur var hade mormor och morfar med sig husvagnen så vi fick dela ut lite barn för natten för att det var fullt i vår stuga då killarna hade resesängarna om tog upp halva stugan.
 
Vi var i Badland och borås djurpark och såklart knalleland :)
 
 
Behöver väl inte skrivas så mycket bilderna sägerväl det mesta vi hade en underbar semester helt enkelt :)

så sant så :)

Har inte hunnit uppdatera på länge menjobbar och sliter hårt. Har inte hunnit uppdatera om semestern heller då min dator knasar och har svårt att lägga upp bilder men lovar återkomm snarast. Vi har det bra iaf och livet rullar på. Kram

RSS 2.0