migrän..

Ja våran Meja har under lååååång tid haft migrän anfall till och från. Jag har ju vart orolig för detta men har av andra fått höra att det kan vara normalt och på något vis har det ändå lugnat mig. Men häromdagen tänkte jag efter lite mer att inte ska hon behöva ha ont var och varannan dag! vissa kräks hon och ligger utslagen för att det dagen efter ska vara som bortblåst. Jag ringde vc som tog prover så nu skickas en remiss till barnmottagningen på näl. Fick så himlans dåligt samvete eftersom pojkárna tar upp så mycket av vår tid och jag inte uppmärksammat Meja :( skulle aldrig kunna förlåta mig själv om det skulle vara något allvarligt och jag inte sökt hjälp tidigare. Jag inser att jag måste föröska ägna flickorna mer tid pojkarna tar allt de är fortfarande bebisar och de har blivit mer pass då de biter varandra och allt stoppar saker i munnen mm. Får skriva mer en annan dag här skriks det för fullt nu....

ledig söndag och tjejmys <3

Ja nu har man kommit igång med jobb ordentligt igen och igår Söndag var jag äntligen Ledig. När man är ledig är det alltid så mycket som ska göras och igår kom farmor och farfar då de skulle greja med något ute medans farmor kikade till pojkarna passade vi flickor på att ta en bakdag. Blev kanelbullar och en hel del :) det var riktigt mysigt att bara få umgås med dem en stund.

dåligt samvete och tatuering.

Alltså ska ju egentligen inte ha dåligt samvete men idag kändes det lite jobbigare att lämna barnen på dagis när man vet att man inte kommer träffa dem vakna förens i morgon en snabb sväng innan dagis för att återigen först se dem en snabbis innan det är dags att arbeta igen. Är ju så nu när det är längre turer och vet u att de har det bra på dagis. Men det gör ont i mamma hjärtat ändå ibland. Troy välte även stol över sig nu på morgonkvisten så han blödde lite näsblod stackarn. Han är busig och börjar dra sig mot grejer men han har absolut ingen balans och vet ej hur han riktigt ska ta emot sig så idg åkte han på en riktig smäll när han fick stolen över sig :-(
 
Hoppas ändå att det dröjer lite innan de börjar gå för just nu skulle det vara livsfara. Tycker det blir mer och mer pass över dem man måste vaka över dem hela tiden så de inte gör farliga saker.
 
 
Igår var vi hemma på frukost hos Mia och Kim och vet ej hur vi kom in på det men hips vips åkte jag hem med en liten överaskning till gubben :-D Hans namn på rumpan.
 
 
Ja jag har inte slarvat med torkningen utan det är färg;). Barnsligt tycker säkert många men meningen är ju att det bara är Andreas som ska se den i fortsättningen och den kommer aldrig synas annars. Vi pratade lite om det här med att skriva sin kärleks namn som taturering att vad man gör om det tar slut. Det är väl inga problem då tatuerar vi bara in fuck off framför namnet istället så är det löst :D  Duktig är hon iaf Mia :)
 
 
Ska iväg och jobba om en stund men ska städa och tvätta lite innan samt handla lite snabbt så de har middag att fixa när de kommer hem. Ha en bra dag

MR och Jobb

Var ju på MR i Torsdags då pojkarna skulle sövas och röntgas det gick jätte bra men det är alltid lite otäckt. Man har ju hört om sådana som tål narkosen sämre än andra även fall det är ovanligt så är man ju som förälder jätte nojjig. Nu får vi bara vänta på svaren. Jag fick även remisser om att det var på gång med HAB och fått läkarintyg och sådant. Tycker det händer mycket med dem nu och de ålar överallt nu. Verkar även som jag fått ett kortare vik på jobbet vilket känns jätte bra . Med tanke på att vi vart så sjuka nu ett tag och jag inte kunnat jobba så värmer det i hjärtat när man ändå blir erbjuden fasta dagar. Annars rullar det på som vanligt med alla barn idag får vi väl ta en mysdag och ta det lugnt de stora tjejerna sover fortfarande och jag har just lagt gossarna för första luren på dagen. Idag vaknade de 4.30 inte okej. Ha en bra Lördag <3

sjukstugan fortsätter...............

Ja här bara fortsätter det nu har både Elvira och Thea börjat på pencillin kur 2! och i samband med detta fick även Troy, Vilda och Meja vattkoppor så nu har alla ungarna haft det vilket är skönt men jag känner mig helt slut. även gubben åkte på hög feber och halsont, det verkar även var en envis virus eller bacill han har då han fortfarande har feber. Oktober månad blev en dålig jobbmånad pga detta. På måndag ska vi övriga i familjen som inte äter pencillin göra en smittspårning för att kolla vilka som bär på skräpet.
Så snart borde det väl vara slut på detta.

Idag var jag även till BVC med pojkarna för att kolla vikt och få vaccination dock blev det inget vaccin då Troy haft vattkoppor alldeles nyss och Loke var svullen i en lymf under halsen så de ska avvakta. Sköterskan tyckte att både Toy och Loke hade gått upp dåligt i vikt och jag ska sätta in ett mål mat till och tillsätta extra fett. lite trist då jag tycker de är lite rultiga och äter bra :/ Eftersom de matas varje mål mat så känner jag mig bara ännu mera låst om jag ska sätta in ännu ett mål mat. det är ju en lite process med matningen. Meja var för tjock på hennes 4 årskontroll för några år sedan och då ville de att vi bara skulle ge lätt produkter men där gick gränsen. Barn ska äta riktig mat inte lättprodukter! sedan får man väl minska potrionerna och se över godis intaget. Men vi fortsatte och hon drog iväg på längden som sina systrar och är idag normal! Alla är inte stöpta i samma form! sen ser man väl när det är sjuklig fetma eller magerhet. finns dem som är "feta" och bra mycket bättre hälsa än en som ser smal ut.

Känns bara som att det ska masas med allt hela tiden.

RSS 2.0