JOBB...

Ja nu har jag ju maken vart hemma och avlastat mig och jag känner mig piggare igen faktiskt :-) men jag kände att det nog är bra att komma ut och jobba lite timmar samtidigt som vi behöver lite extra pengar så det är aldrig fel. Tror även jag behöver detta! Jag har faktiskt aldrig vart en riktig hemma mamma utan när barnen börjar bli runt året då brukar jag få spader och vill ut och arbeta.
 
Det är inte det att jag inte tycker det är mysigt att vara hemma älskar att vara med ungarna men jag behöver ha lite eget liv utöver familje liv osv.
 
 
Ett tag undrade jag vem jag var om jag inte haft mina barn? Antar att när man tänker på mig så r det Stina och barnen :-D Jaja det ger sig väl tids nog hoppas bara man slipper få en kris när det inte finns barn i huset längre.
 
Nä jag vill kunna stå på egna ben när det krisar därav har jag alltid tyckt det var viktigt med jobb så man kan tillföra lite ekonomiskt. Även körkort har varit viktigt för mig. Trotts dessa viktiga saker har jag ju ännu inte hunnit få nån större tjänst tyvärr :-/ men det beror väl på bebisarna som pluppar ut i tid och otid :D
 
Vill även jobba nära barnen och sen är det ju som det är det andra och då vill jag kunna vara nära om det skulle hända något.
 
 

Slappar...

Ja jag är så dålig på att uppdatera men jag uppdaterar väl när jag känner att det finns något vettigt att skriva och berätta om eller bara gnälla ;-)

Loke gjorde ett stort framsteg sist vecka då han drog sig från magläga upp i sittande ställning :-O gissa fall mamman i huset blev glad! :-D Den utav ungarna jag minst trodde också då han suttit sämst hela tiden. Så detta kändes riktigt skönt. De hör mer och springer mycket runt i sina gåstolar så visst händer det saker men väldigt väldigt sakta.

Vi har även avslutat alla avslutningar så nu är det väldigt kaotiskt när alla ungarna är hemma! Här om dagen insåg jag att jag faktiskt inte gör annat än att plocka eller maken med. Vi känner oss som städkärringar då inga utav barnen hjälper till något större. Så här omdagen blev jag tillslut trött och sa att jag orkar inte detta mer. Hade just tvättat färdigt allt och nästa gång jag kommer ner i tvättstugan är det en lika stort berg då älsta tösen har samlat på sig flera veckors tvätt :/ Jaja jag ska väl inte klaga det är ju så här det är att ha barn :)

På tisdag ska vi träffa pojkarnas fröknar och specialpedagog för samtal kring deras dagis start i höst så det närmar sig äntligen om jag får säga så.

Hoppas även att det kan bli bättre väder så ungarna får ut lite mer av dagarna det är regn och sol om vartannat och det tjatas om badning men det är allt för kallt för det ännu kan jag tycka.

Annars är det slappt allt vi gör inte så mycket är mest hemma och tar igen oss.

Lägger in en bild på mitt fina dvärgsyren träd som blommar för fullt och doftar så gott. Fick det i morsdagspresent.

Fick även ett fint kort och sten utav flickorna <3





Rör i öronen.

Ja idag har vi vart iväg med killarna så de fick sina rör i öronen allt gick bra såklart men det är en pärs när man har fastande ungar och det drar ut på tiden att få komma intill. Gick väldigt snbbt och smidigt Troy låg och jollra och pratade medans han fick medicinen och ögonen rullade bakåt och han var i drömmarnas värld på ett kick.

Bägge pojkarna vaknade ganska direkt efter operationen vilket ledde till skrikga barn då de igentligen inte var riktigt vakna och fortfarande väldigt påverkade av narkosen. Men efter mycket om och men lugnade de sig och man kunde ge dem välling och då mådde de gott.

Läkaren som opereat sa att det var jätte mycket vätska bakom örat och att detta var välbehövligt för dem, så nu hoppas jag att lommunikationen blir mycket bättre :-)

Jag är även sedan ett par dagar tillbaka sjukskriven då det vart väldigt tungt här hemma och ja ni vet allt kring det som är och jag nått en gräns då jag inte fixar detta och allt känns ohållbart. Andreas är hemma och avlastar mig och vi hjälps åt jag får även tid att återfå lite krafter innan han ska jobba igen.

Har vart fullt upp med flickorna då det är avslutningar hit och dit och mycket förberedelser med examens kläder och sådant. Har i helgen i 2 dagar slingat Elviras hår i olika nyanser. Det blev jättefint och hon är nöjd. Fick iaf köpt examens kläder till alla och Elvira var den som var besvärligast att hitta till då hon inte kunde bestämma sig och det skulle vara på ett vis. Hon skulle även ha skor med kilklack för det är tydligen modernt igen Ja jisses tycker redan tonårs tempramentet märks och bävar och ber att det inte får bli mycket värre ;) Mormor var iaf med och betalade kläderna vilket uppskattas jätte mycket men tyckte vi kom ganska billigt undan med ca 2000kr på de fyra flickorna och då inklusive 5 par skor :-D

Skönt tt ha det gjort längtar bara tills alla avslutningskvällar är avbetade så man kan luta sig tillbaka.

RSS 2.0