UJ uj uj !!!!

Ja nu går det rykten om att jag är Gravid igen :/ nog för att jag har mycket mage fortfarande och kommer nog alltid ha kvar efter tvilling graviditeten.

Men inte är jag Gravid utan njuter av maten och hinner inte ta hand om mig själv sedan har jag också burit på en hel skock ungar med denna kroppen så nog får jag ballong/gravid mage på slutet av dagen men det är tyvärr inget jag kan göra så mycket åt.

Sedan har jag tydligen gått i väggen har nämnt försiktigt att jag tycker allt är jobbigt och att jag håller på att gå i väggen, har denna vecka haft maken  hemma  för att hjälpa till och avlasta mig då det varit mycket. men jag håller ännu modet uppe.

tycker folk är fula av sig, nog för att det är roligt att höra på skvaller men detta är ju bara strunt och påhitt.

nog för att jag är i en svacka nu med allt runt om kring mig men som tur är har Andreas tagit ledigt just för att avlasta mig för att jag INTE ska behöva gå in i väggen det är skillnad det!


Hoppas att jag kan få vara fet och också ha rätten att få må dåligt ifred i fortsättningen, man kan ju inte vara supermamma alltid de vet ju vi alla att det finns en gräns för vad man orkar och klarar och då behöver man en time out för att samla kraft för att ge sig på det igen.

Annars knallar det på helt som vanligt i våran familj.

var på utvecklingsamtal för Elvira och är en stolt mamma, dessutom kom hennes klass hem med Guld efter basket tuneringen, duktiga ungar :D

Göteborgs helg och ett steg i rätt riktning....

Har haft en underbar och välbehövlig barnfri helg i Göteborg ihop med älskling och våra goda vänner. Vi passade på att ta 2 flugor i en smäll när vi ändå skulle överraska Rosa då hon fyller 30! att fira henne samtidigt som vi bokade hotell och njöt. Hade riktigt kul då vi hade femkamp på gökboet i gbg vi blev som små ungar när vi tävlade mot varandra. Tror inte jag skrattat så mycket på länge det var verkligen dödligt allvar mellan tjej och killaget :D Vi spelade ko fotboll där vi sprang med stora kohuvuden och bara såg genom några små hål i nosen, sedan var det tjur ridning och sumobrottning m.m. kan säga att jag har jäkligt ont i kroppen och speciellt i ena skinkan.

Vi avnjöt god mat på La Gondola på kvällen ja det var verkligen en toppen dag men jag var så trött så jag orkade inte med någon utgång så vid 23.30 åkte vi mot hotellet tror vi somnade direkt faktiskt. På morgonen avnjöt vi god frukost och hade relaxen för oss själva på  förmiddagen där vi bada jacuzzi och hade utsikt och morgonsol över staden.

Idag kontaktade jag Bvc och fick så himla bra bemötande för en gångs skull har sagt som jag känner och skrivit tidigare och nu verkar det som att allt kommer gå i rätt riktning, bara det att veta att det händer något gör att jag mår bättre.

Vårsoooooooooooool....

Ahhhh nu känns det bättre träffade Camilla en sväng i Bengtsfors vi köpte med oss hämtkaffe och satte oss i solen på torget helt underbart :) Fick massor av ny energi samtidigt som jag fick tjata av mig.

Vi tog även en sväng runt och kika lite i butikerna Camilla hade köpt en sådan fin utekruka med vårblommor i att jag blev sugen på det med så nu har även jag en fin Vår kruka på trappen.



Mysigt eller hur. Dock skulle trappen behöva en inoljning och städ men det får bli senare. Pojkarna njöt av att få vara ute med och Loke har sovit nästan hela tiden. Men nu är de pigga och vakna här har just fått i sig lunch med massa katrinplommon pure till efterrätt, då de vart stenhårda i magen de senaste dagarna. så nu vet jag vad jag kommer att göra fram emot kvällen :P

Ha en fortsatt fin dag :)

Ensamvarg....

Känns det som jag blivit, känner mig så ensam man märker vilka som är ens vänner mer och mer. Jag har svårt att ta mig ut nånstans eller ens umgås då det är ett helt företag att sköta allt kring barnen. Camilla hör av sig jämt och jag har så fullt upp så jag glömmer bort så jag får så dåligt samvete. Camilla om du läser detta så vet du att du är så go och snäll och du alltid ställer upp :)

Vissa av mina vänner har jag inte hört från på månader vilket gör mig ledsen det är alltid från en sida det ska tas kontakt.Sen är jag skit dålig på att ta kontakt också.Samtidigt så vet jag att alla jobbar och har fullt upp men känner mig verkligen ensamast i hela världen just nu.

det är en jobbig period nu då jag behöver ha nån och prata med.

LOVE...

Blev så kär igår när jag var inne på shell och såg denna fina termos visst är den snygg. Älskar detta stuket på saker och ting. 85kr som hittat , fanns även en med cupcakes på men föll för donnan ;)


tankar....

Oj nu har det gått länge sedan sist här rullar det väl på som vanligt dock fortfarande bekymmer för pojkarna känner mig väldigt ledsen över detta. Mest ledsen för att allt skall ta sådan tid ja jag mår faktiskt dåligt just nu känner mig nästan deprimerad skulle jag vilja säga.

Det gnälls mycket nu och jag märker att de inte mår bra jag vill veta hur jag ska kunna bemöta dem på rätt sätt vilka behov de har och hur vi ska träna rätt. Troy har även åkt på en öroninflammation igen :/ och vart super förkyld både han och Loke så de knappt kunnat andas när de sover.  Men det verkar som att det iaf är på bättringsvägen då det rinner mer nu så hoppas :)

Min dator krashade också för nån vecka sedan med alla bilder från pojkarnas förlossning resor mm jäkligt trist, men har nu ny dator iaf.

Vill att allt ska bli bra nu bara att vi ska kunna få riktiga svar på varför det är som det är, Jag har mina misstankar och jag vet att man i Danmark är snabba med att utreda dem. Har tjatat sedan pojkarna var 6 månader på att något inte stämmer fattar inte riktigt, det är ju så tydligt att de är muskelsvaga och nån form av överrölighet i armar och ben men bvc är visst blinda. 

Jag känner mina barn bäst och jag vet att detta inte är normalt, alla säger att det kommer nog men jag börjar tvivla. Tror dock att det kommer göra susen med rören inopererade i maj (som jag ej fått tid för) då detta kan hjälpa balanen men det är mer än bara det.

De andra barnen knallar det på med Vilda sjunger så vackert här varje dag för oss låter väldigt kul och prinsessan Meja har kommit in i en väldigt drama queen period då hon inte tål nått som helst för då går hela världen under. Thea fick ju sulor för sina plattfötter vilket redan verkar hjälpa henne hon har börjat få ett litet hålrum under fötterna. Och Elvira snor mitt smink och andra produkter allt oftare vilket gör att hennes mamma är irriterad varje dag då det fattas kajal och puder för henne. Tycker inte hon ska hålla på så här då hon bara är 12 år ännu men men allt börjar väl tidigare och tidigare nu för tiden.

Får uppdatera mer nån dag och nu får det absolut inte gå så här länge i mellan.

Sportlov som går i spyornas tecken!

Åhh sista inlägget försvann när jag skrev sist irriterande!!

Barnens sportlov har innehållt spysjuka och magont vilket har varit jobbigt dels för dem men även för oss föräldrar har varit mycket vaknätter och när det äntligen lugnat sig fram på sen natten så börjar nån utav pojkarna vi kl 03.00 och gnäller fram tills 05.00 då de vill upp :/ men i natt fick vi sova ganska bra och fram till kl 06.00 vilket var välbehövligt men då somnade vi redan vid kl 21 jag och gubben :D

Efter att både Thea och Vilda byt av varandra med spysjuka så trodde vi allt var frid och fröjd då Thea var riktigt pigg. Vi bestämde oss för att sticka till Karlstad och kika lite på IKEA och efter lite grejer till vardags rummet. hittade inte det jag ville ha en blev lite snygga vaser och ungarna fick grejer på Glitter. När vi åkte hemöver klagade både Meja och Elvira över magont och illamående tänkte att de nog var lite åksjuka. Men eja började snart spy medans  Elvira ådde jätte illa och hade ont så började förstå att det inte var över ännu med sjukdomar. Så nu är vi hemma och Meja ligger i sackosäck utanför toaletten i hallen och Elvira har just spytt ner sitt rum :/ Hoppas natten blir lugn ändå och att det går över lika fort som det kommer.

Hoppas nu att jag och Andreas klarar oss undan detta vore katastrof o bägge skulle bli sjuka samtidigt som vi åste sköta barnen. Har provat på det förut men då bara med 3 barn och det är ingen hitt!

Måste säga Grattis till Monica Liljenberg med familj som har fått en liten dotter och numera har titeln fembarnsmor <3 Kan inte låta bli att känna bebis sug när man ser bilderna på den ljuvliga lilla bebisen.

Nu får jag sätta på en tvätt och komma i ordning lite här hemma till veckan hoppas jag kunna skura ner hela huste och få lite fint här efter spysjukan om nu inte jag hinner bli dålig då.

RSS 2.0