dåligt samvete och tatuering.

Alltså ska ju egentligen inte ha dåligt samvete men idag kändes det lite jobbigare att lämna barnen på dagis när man vet att man inte kommer träffa dem vakna förens i morgon en snabb sväng innan dagis för att återigen först se dem en snabbis innan det är dags att arbeta igen. Är ju så nu när det är längre turer och vet u att de har det bra på dagis. Men det gör ont i mamma hjärtat ändå ibland. Troy välte även stol över sig nu på morgonkvisten så han blödde lite näsblod stackarn. Han är busig och börjar dra sig mot grejer men han har absolut ingen balans och vet ej hur han riktigt ska ta emot sig så idg åkte han på en riktig smäll när han fick stolen över sig :-(
 
Hoppas ändå att det dröjer lite innan de börjar gå för just nu skulle det vara livsfara. Tycker det blir mer och mer pass över dem man måste vaka över dem hela tiden så de inte gör farliga saker.
 
 
Igår var vi hemma på frukost hos Mia och Kim och vet ej hur vi kom in på det men hips vips åkte jag hem med en liten överaskning till gubben :-D Hans namn på rumpan.
 
 
Ja jag har inte slarvat med torkningen utan det är färg;). Barnsligt tycker säkert många men meningen är ju att det bara är Andreas som ska se den i fortsättningen och den kommer aldrig synas annars. Vi pratade lite om det här med att skriva sin kärleks namn som taturering att vad man gör om det tar slut. Det är väl inga problem då tatuerar vi bara in fuck off framför namnet istället så är det löst :D  Duktig är hon iaf Mia :)
 
 
Ska iväg och jobba om en stund men ska städa och tvätta lite innan samt handla lite snabbt så de har middag att fixa när de kommer hem. Ha en bra dag

Kommentarer
Postat av: Monica

Snyggt:-) Stackars liten som fick stol över sig.Kramar Monica

2012-11-14 @ 19:50:14
URL: http://www.ploppviola.bloggplatsen.se
Postat av: Anna G

Ha ha ha, det var ju en jätterolig idé att man skriver Fuck off framför namnet om det tar slut :)

Svar: haha ja eller så tatuerar man bara ett jätte kryss över namnet och skriver till det nya under :D
Christina

2012-11-29 @ 09:48:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0