Fullt ös nästan medvetslös ;)

Phuuuu har vart en jobbig vecka då pojkarna vart dåliga och vet inte om jag skrivit det men de har fortfarande inte fått medeciner utan vi får vackert vänta på att remissen blir utredd så vi får träffa läkare och att vi då förhoppningsvis får riktig hjälp. Dom häser lite ännu låter precis som min mormor när hon levde. Hon hade KOL.
Så veckan som vart var inge rolig och jag som mamma var nog inte så rolig heller då jag pga sömnbristen inte var så pedagogiskt lagd :/ Nog om detta.

På Fredagen hade Thea Halloween kalas för några tjejer som hon umgås mycket med. Hon fyller först i December men vi tänkte att det var lika bra att köra nu det blir ju ändå så mycket som ska hinnas med runt juletid. Tyckte även synd om Thea då en viss kompis föräldrar alltid tycks glöma och säga att hon inte kunde komma eller om de helt enkelt glömt det är ju mänskligt. Men det är alltid så och gärna samma förldrar mamman tog ju emot inbjudan också vet inte om det är gamalt groll eller om det rentav är glömska???? Tycker iaf synd om Thea och synd att inte tjejen kunde komma då de leker så bra. Men tror det blev ett lyckat kalas med hjärntårta och ögonmuffins :D

Under helgen har vi stressat med tvätten, jag har nästan lyckats få undan högen men nu är det ny vecka och brukar vara svårt att få tid över till tvätteriet så hinner nog bildas en ny hög under veckan :D  skulle vilja ha 2 tvättmaskiner. Får nog bli detta när tvättstugan skall renoveras nån gång inom snar framtid förhoppningsvis.
Iadg fick vi även mysmiddag hos mamsen och papsen skönt att slippa laga mat. Det blir även en lång kvällspromenad med syster och pappa.

ha det gott alla!

Kommentarer
Postat av: hemtrevnadmarie

Kul för Thea med kalas, vet ju hur det är när de fyller i december;)....Eskil brukar få ha barnkalas i januari....iår blir det nog inte lönt att hinna, när man är ensam i butiken....nyfiken på pojkarnas rum...hoppas du lägger ut bilder:)

kraam

2011-11-07 @ 09:36:23
URL: http://hemtrevnadirud.blogspot.com
Postat av: Monica

Trist med sådana föräldrar,rätt märkligt för såna hör man att alla stöter på o ävnen vi har gjort de...Hör aldrig av sig o låtsas som ingenting:dåligt!!!Synd för dom förstör ju faktiskt för sitt barn...låter som hon fick ett roligt kalas trots allt!!Krmar Monica

2011-11-10 @ 18:50:26
URL: http://ploppviola.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0