blandad kompott!

Håller på att planera renovering av vårt vardags rum och trotts att mitt första tapet val gick i stöpet kom jag över en länk till en tapet sida i tyskland där jag fick 7 rullar med tapet för 1170kr inkl frakt :D

Jag var så jäkla sur när det fattades rullar för den första tapeten jag ville ha som fanns på rusta men tycker det var himla tur då denna är mycket snyggare.

Så denna blir det till vårt vardagsrum.

2249-27 Best of Vlies  Tapete

Bilden blev nog konstig nu men den blommiga är det iaf.


Igår kväll såg vi Failjen Annorlunda och ungarna har väntat så på detta. Tycker det ser hur mysigt ut som helst med stora barna skaror. Nog för jag har en liten skara också men tycker inte 6 barn känns så mycket inte ännu iaf. Det so jag tycker är jobbigt är ju påklädning av bebisar so skriker och man ska iväg är det jag tycker är värst. och sömnen förstås annars är det ganska enkelt. Men det är ju stor skillnad på 6 och 10 barn kan jag tycka också. Sen läser man runt om kring i olika forum va elaka folk kan vara över de som har många barn.

Ja ja nog om det tror det är ren svartsjuka.

Hade även Me and i Party i Torsdags hjälp va många vi blev och blev en hel del barn också men säljaren sa att detta har varit hennes största party men trotts det var det det lugnaste. Barnen satt och ritade med Andreas uppe i köket medans vi kärringar satt nere och kollade på kollektionen. Tror säljaren fick sålt för 10.000kr och jag fick ett fint moln linne och 300kr rabatt.

Denna valde jag + 300 kr rabatt

http://www.meandi.se/sv/produkter/107/121137.aspx

och barnen fick detta
http://www.meandi.se/sv/produkter/87/121202.aspx
http://www.meandi.se/sv/produkter/87/121407.aspx
http://www.meandi.se/sv/produkter/88/121404.aspx
http://www.meandi.se/sv/produkter/106/121401.aspx

gick inte och kopiera in bilder så hoppas länkarna funkar. Men blev väl en 1100kr jag handlade för :/ väntar även på att det ska släppas lite mer hemliga plagg längre fram spännande :)

nu skriks det här så hej svej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0