Öronvärk!

Ja då har Troy åkt på en öroninflamation igen stackarn och de sista nätterna har varit jobbig för oss. Jag som tyckte jag fått in en så jäkla bra rutin kring nattningen med dem. De hade tom slutat med nattmålet så vi fick sova hela nätterna men nu är det slut på det. Mycket har såklart berott på Öronen på gossen men Loke han har gnällt på bra med nästan värre men han vill bara äta hela tiden och han är verkligen stor men vill bara ha mer och mer. Inatt låg han vaken länge fram och tillbaka och tillslut fick han mat men ville ha mer :/ nog för att de inte ska vara hungriga men måste det ätas så mycket på natten ?

De ligger iaf i sin egna sängar fortfarande så man får vara nöjd med det.

Åter till Troys öron nu hoppas jag att Antibiotikan biter ordentligt denna gången så att han slipper att få det så ofta och det har värkt hål varje gång. I Februari ska vi åter ner till näl för en kontroll av deras öron. De blev aldrig godkända på hörselkontrollen på bb och vi åkte på massor av extra kontroller för just detta innan man tillslut gjorde en hel genogånde kontroll där det visade sig att kurvorna motsvarade de som såg ut som vätska i öronen vilket är ganska vanligt. Blev givetvis lättad men på själva Audionom mottagningen har de inte gett några svar utan erbjudit oss kurator om vi var oroliga och även sagt att vi nog kommer att ses mycket framöver. Så vi har vart helt inställda på att nu skulle hela familjen lära sig teckenspråk. Hade de sagt från början att det är vanligt med vätska i öronen men vi måste följa upp på detta viset så hade man ju förstått det. Förstår heller inte varför det skulle ta 4 månader innan vi fick den stora undersökningen och samt träffa läkaren för att få detta lugnande svar.  Men hade det vart värre så bor vi ju i ett bra land för att hjälpa detta så jag oroade mig inte så än då  blev mest irriterad för att det skulle ta så lång tid för ett ordentligt svar.

Läkaren sa att om inte vätskan försvinner runt året skall de få rör in opererade vilket säkert komer hjälpa mot inflamationerna.

Kommentarer
Postat av: Monica

Tröttsamt men tyvärr blir jag inte förvånad över deras bemötande..Däremot förbaskad!!!Oro föräldrar i onödan så, när vätska är så vanligt när inte hörselproverna är bra..Ska ju va de första dom säger att de troligvis är vätska o att man inte ska tro de värsta men att de i instaka fall kan handla om en hörselnedsättning..Dåligt av dom faktiskt!!!Hoppas på snabb tillfriskning..Vi märke efter ett tag att de hjälpte o ta nässparay så fort minsta förkylning el snorighet kom o att de kunde häva de(ja om de inte gått långt så klart då kan man inte göra nåt)KRAMAR

2012-01-18 @ 13:23:01
URL: http://ploppviola.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0