Klassrese helg....

Helgen har varit fullspäckad och intensiv men otroligt rolig :D

Vi var på klassresa med Elviras klass och jag körde våran buss. Vi hade ordnat paketresa till Borås med övernattning. Tror barnen uppskattade denna resa väldigt mycket även vi föräldrar.


Det blev ett besök på Navet sience center massor av expriment och bla hur naturen påverkas och hur kroppen funkar. Väldigt intressant. Sedan blev det bad på borås badhus vilket bara var ren tur att det blev av. Vi hade tid på badet kl 18 men skulle käka mc.donalds innan så vi bestämde oss att parkera utanför badhuset och gå til mc.d. Vi mötte personal från badhuset bara för att kolla av läget men de höll på att stänga och skulle just gå hem :-O men efter mycket om och men så fixade det sig och de höll extra öppet bara för oss och vi hade hela badhuset för oss själva! ilken lyx.

Vi föräldrar var lika badglada som barnen och tävlade om bäst tid i rutschkanan ja ni kan ju bara tänka er.  Dagen efter blev det djurpark vilket också var mysigt och jag tror vi kom hem med både glada men trötta barn efter denna helg även trötta föräldrar men det var verkligen kul.

Funderar även på att åka dit i sommar med familjen men kikar lite på stugor då det är så svårt att få till det med 6 barn man vill ju inte ligga på olika hotellrum utan vara tillsammans men tror att det är nästan omöjligt att bo 8 personer på ett rum :/ tittade även på stugor men det fanns bara 5 bädds som störst då vi får se vad som kan hittas mer. Vandrarhem kanske??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0